Oscars 2011: Leading Actor

>> Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011


Best Actor In A Leading Role
(Α' Αντρικού Ρόλου)

Οι υποψήφιοι:

Javier Bardem – Biutiful
Jeff Bridges – True Grit
Jesse Eisenberg – The Social Network
Colin Firth – The King's Speech
James Franco – 127 Hours

Τα σχόλια:

Javier Bardem: Δεν πρόλαβα να τη δω την ταινία δυστυχώς, οπότε δεν έχω άποψη. Ακούω φοβερά καλά λόγια, αλλά δεν νομίζω να το σηκώσει.

Jeff Bridges – Colin Firth: Ξέχνα τι έγραφα πέρσι, μπορεί και οι δύο να είναι εξαιρετικοί και τις δύο χρονιές, αλλά νομίζω πως πήραν (αν δεχτούμε ότι θα το πάρει ο Firth φέτος) ανάποδα τα Όσκαρ. Φέτος είναι ελαφρά ανώτερος ο Bridges, σε έναν εξαιρετικά cool ρόλο όπως πάντα.

Jesse Eisenberg: Τα έγραψα και εδώ, φανταστική και πολύ υποτιμημένη ερμηνεία. Βάζει αυτή την “ψυχρή μάσκα” και κατορθώνει κρύβοντας τις κωμικές του ικανότητες να γίνει ο Zuckerberg στη θέση του Zuckerberg. Άψογος.

James Franco: Αυτός κρατάει την ταινία και έχει μερικές εξαιρετικές σκηνές. Πολύ καλή καλή ερμηνεία, αλλά σε σχέση με τους υπόλοιπους μάλλον δεν το αξίζει τόσο.

Σε ποιον άλλο θα έδινα υποψηφιότητα;

Δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να βγει απ' την 5άδα, αλλά ο Leonardo Di Caprio ήταν έξοχος και στις δύο ταινίες του φέτος (Shutter Island, Inception). Επίσης, γιατί όχι και ο Ryan Reynolds για το Buried ή ο George Clooney για το The American, one-man-show και οι δύο ταινίες και τις κράτησαν εξαιρετικά στην πλάτη τους. Άλλη χρονιά θα έλεγα και Ewan McGregor (The Ghost Writer) αλλά ας μην το τραβάμε. :P

Ποιος θέλω να το σηκώσει;

Ειλικρινά φέτος όποιος και να το σηκώσει θα είμαι ευχαριστημένος. Μια παραπάνω συμπάθεια σε Jeff Bridges και Jesse Eisenberg την έχω για να λέμε και την αλήθεια, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας αν δεν το πάρουν.

Ποιος θα το σηκώσει;

Όλα δείχνουν τον Colin Firth, που έχει σαρώσει όλα τα βραβεία Α' Αντρικού ρόλου φέτος. Αφού το πήρε ο Bridges πέρσι, και ο Bardem έχει ήδη αγαλματίδιο, μάλλον θα το πάρει το χρωστούμενο.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP